+357 24 652 400
·
info@parisloizoulaw.com
·
Mon - Fri 09:00-17:00
Free consultant

Αθώος 51χρονος για γκανγκστερική ληστεία στη Μουτταγιάκα

Αυλαία έριξε χθες η υπόθεση της γκανγκστερικής ληστείας που διαπράχθηκε στις 19 Νοεμβρίου 2014, στην οικία Ρώσου επιχειρηματία στη Μουτταγιάκα, με το Κακουργιοδικείο Λεμεσού να αθωώνει και να απαλλάσει τον 51χρονο κατηγορούμενο.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού στην απόφαση του αθώωσε τον 51χρονο σημειώνοντας πως ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης κρίθηκε αναξιόπιστος, αφού υπέπεσε σε πολλαπλές αντιφάσεις κατά την αντεξέταση, οι οποίες σφράγισαν και την τύχη της υπόθεσης.

Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος αντιμετώπιζε αρχικά τις κατηγορίες της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και συγκεκριμένα ληστείας ύψους 729.000 ευρώ. Αρχικά αθωώθηκε στα δύο αδικήματα από το στάδιο του εκ πρώτης όψεως και το Κακουργιοδικείο ακολούθως εφαρμόζοντας τις πρόνοιες του Άρθρου 83(1) της Ποινικής Δικονομίας τροποποίησε το κατηγορητήριο και κάλεσε τον κατηγορούμενο σε απολογία μόνο για το αδίκημα της συνωμοσίας για διάπραξη κακουργήματος και συγκεκριμένα κλοπής, με τον 51χρονο να επιλέγει το δικαίωμα της σιωπής μετά από οδηγίες του δικηγόρου του.

Read more

Related Posts

Leave a Reply

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.